Пулев: Очаквайте красив нокаут в по-късните рундове

12:08, 03 дек 20 / Спорт 25 2497 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Очаквайте победа с красив нокаут в някой от по-късните рундове в мача за световната титла по бокс – тежка категория срещу Антъни Джошуа на 12 декември в Лондон, заяви най-успешният български професионален боксьор Кубрат Пулев в специално интервю, публикувано на Facebook страницата на WINBET.

„В началото и двамата боксьори са свежи и подготвени на макс и не е толкова лесно някой от тях да бъде повален“, коментира Кобрата.

Пулев и Джошуа ще се бият пред 1000 зрители във Великобритания

„Имало е случаи, в които още в първия рунд е имало нокаут, но предполагам, че в по-късните рундове можете да очаквате един хубав, красив нокаут“, допълни той.

Запитан дали се чувства готов за мача, той отговори: „Да, готов съм. А пък на самия 12 декември ще бъда още по-готов. Всичко си върви както природата го е начертала“.

Кубрат коментира също, че не се интересува от това как се подготвя Джошуа за двубоя. „Интересува ме само моята ситуация, моята форма, моето желание за игра, моето желание за победа“, казва той, цитиран от БГНЕС.

Билетите за мача между Джошуа и Пулев ще бъдат пуснати в продажба на 4 декември. Те могат да бъдат закупени чрез сайтовете www.axs.com и www.stubhub.co.uk.и ще са с цени 100, 200, 300, 500 и 1000 паунда за ВИП местата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама