Разследват лекаря на Марадона за непредумишлено убийство

19:10, 29 ное 20 / Свят 25 2617 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Разследват личния лекар на Диего Марадона за непредумишлено убийство. Това става четири дни, след както аржентинската легенда получи фатален сърдечен удар, съобщиха прокурорите в Сан Исидро до Буенос Айрес.

Полицията обискира кабинета и дома на Леополдо Луке в търсене на вероятни доказателства за небрежност, показаха телевизионни кадри. Разследването бе започнато заради опасения, повдигнати от три от дъщерите на дон Диего – Далма, Джанина и Яна, за лечението, което баща им получил за своето сърдечно състояние в дома му в Тигре, северно от Буенос Айрес, разкриха съдебните източници, цитирани от БГНЕС.

Погребаха Марадона в тесен семеен кръг

Нашите разследвания продължават - говорим със свидетели, включително членове на семейството на Марадона“, казва източник близо до разследването в Сан Исидро. Д-р Луке, който отказа да коментира случая, бе публикувал снимка на себе си с Марадона в деня, в който 60-годишният напусна болницата на 12 ноември - осем дни след операцията за премахване на хематом в мозъка.

Марадона се завърна в дома си в Тигре, където получи необходимото медицинско лечение. Той почина от инфаркт в сряда и бе погребан в четвъртък на гробищата „Жардин де Пас“ в покрайнините на аржентинската столица.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама