Губернаторът на Ню Йорк ще получи награда "Еми"

21:45, 21 ное 20 / Свят 25 2001 Шрифт:
Юлиан  Тодоров Редактор: Юлиан Тодоров

Губернаторът на щата Ню Йорк Андрю Куомо ще бъде удостоен с награда "Еми" за "майсторско използване на телевизионния екран" по време на пандемията при информирането и успокояването на населението, предаде Нова телевизия.

Международната академия за телевизионни изкуства и наука ще връчи на губернатора приза на Основателите на международната награда "Еми". Така ще бъде отличен приноса му в борбата срещу пандемията по време на телевизионните му брифинги.

Губернаторът на Ню Йорк помогна на катастрофирал шофьор

От началото на март Куомо имаше 111 появи на малкия екран, които бяха проследени от 59-милионна публика. По време на една от тях губернаторът емоционално разкри през месец април, че неговият брат Крис, известен телевизионен водещ, също е дал положителен тест за COVID-19.

"В рамките на своите 111 брифинга Андрю Куомо създаде истински телевизионни шоута, с герои, фабула, истории на успехи и провали", заяви ръководителят на академията Брус Пейнър. По неговите думи хората от цял свят са търсели предаванията, след като Ню Йорк се превърна в символ на борбата срещу COVID-19.

Над  594 хиляди души дадоха положителни тестове за новия коронавирус в щата Ню Йорк, като броят на смъртните случаи достигна над 26 хиляди, припомнят агенциите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама