ДНК представи ново емоционално видео, част от кампанията „Направи го сега“

14:30, 20 ное 20 / Общество 25 1109 Шрифт:
Антония Руменова

Движение за национална кауза (ДНК) представи ново видео, част от кампанията „Направи го сега“. Кадрите са изпълнени с коледно настроение и щастливи емоции, свързани с очакването и появата на новия живот. Целта на клипа е да мотивира онези, заченали своето бебе през 2020-та, да регистрират бременността си на www.napravigo.bg до 31 януари 2021-а. 

Тази година отново 20 от всички записали се ще спечелят „Бебешки ДНК Пакет" с необходимото за първите 12 месеца от живота не детето им. 

Фокусът на кампанията „Направи го сега“ е насочен към образованите и икономически активни млади българи, които рядко получават подкрепа по отношение на отглеждането на своите деца. 

Пакетът на ДНК включва материална подкрепа, осигурявайки продукти и услуги за период от една година: педиатрични прегледи, пелени, храни – мляко, бебешки пюрета и каши, козметика и аксесоари, електрически овлажнител за въздух, бебешка количка, дрешки, ергономична носилка за новородени, образователни дървени играчки. 

Снимка: ДНК

За първи път, тази година, кампанията има генерален партньор и съмишленик в лицето на Медицински комплекс „Д-р Щерев”, който подкрепя каузата, за да придобие още по-голям мащаб.

Организацията благодари на своите партньори от детската индустрия, осигуряващи продуктите и услугите за „ДНК пакетите“: Bebelan, Philips Avent,  Cangaroo, МОНИ/MONI , Angel Baby , Слингомания, Fun Smart Toy. 

Генералният партньор на кампанията АГ Болница Д-р Щерев

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама