НКИЗ на конференция на американските търговски камари от ЦИЕ за бъдещето на инвестициите  

10:48, 13 ное 20 / Общество 25 786 Биляна Иванова
Снимка: НКИЗ

„Национална компания индустриални зони“ взе участие във виртуална конференция на американските търговски камари от ЦИЕ: Бъдещето на инвестициите. Събитието беше организирано от Американските търговски камари в България, Хърватска, Чехия, Словакия, Румъния и Черна гора.  

Основната тема беше свързана с инвестициите в Централна и Източна Европа (ЦИЕ), като дискусиите бяха разделени в три панела: дигитална икономика, туристическа индустрия и устойчиво производство.

Антоанета Барес: В областта на индустриалните зони е нужна силна конкуренция

По време на събитието представители на едни от най-големите компании, инвеститори в ЦИЕ, като Cisco, Microsoft, Coca Cola HBC, GE Aviation и др., споделиха своите приоритети и планове по отношение на инвестициите по време на Covid-19 и след Covid-19, и как регионът може да укрепи позициите си на глобалната инвестиционна карта. Сред конкретните теми, които бяха обсъдени, бяха и актуалното състояние и перспективите на информационните и комуникационни технологии, изкуствения интелект, киберсигурността,  логистиката, автомобилната и авиационна индустрия, съобщиха от НКИЗ. 

 

 

2 коментара
parimatch 11:04, 13 ное 20

Ставки на спорт в букмекерской компании Париматч. Надежно, быстро, честно! Отличный сервис, широкая линейка спортивных событий, продуманный интерфейс! Ко всему этому присутствует онлайн пм казино parimatch!

Inga 11:22, 13 ное 20

кубань фото

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!