Големите кавички

13:00, 09 ное 20 / Големите кавички 25 2102 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. ТОПНОВИНИ подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (2 - 6 ноември)

„Америка въздъхва, светът си отдъхва. Никога от историята на САЩ, поне след Втората световна война, американците не са се радвали толкова на провала на един човек.Това коментира бившият външен министър Соломон Паси за избора на Джо Байдън за президент на САЩ.

Тръмп имаше и позитивна политика, смята Паси. "В Близкия изток, той успя да постигне мир между Израел, Бахрейн, Обединените арабски емирства и Судан. Това е колосален напредък, за който демократическото управление на Обама не можеше да и да мисли. Той ще прати жена на Луната, възстановява американското присъствие в Космоса, цялата политика с 5G и рисковете, които идват от Китай са добро наследство на Байдън, демократите нямаха смелостта да подхванат тази политика", посочи Паси.

Но Америка беше разделена с Тръмп,а Байдън е обединител – вежлив, предсказуем човек, което за политиката е добре, добави той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама