Политици поздравиха полицаите за служебния им празник

13:35, 08 ное 20 25 2359 Шрифт:
Юлиан  Тодоров Редактор: Юлиан Тодоров

По случай професионалния празник на полицаите политици и общественици ги поздравиха и им благодариха за отличната работа по време на пандемия и световна икономическа криза. 

Президентът Румен Радев  поздрави българските полицаи по случай професионалния им празник. На служителите на реда държавният глава пожела здраве и благополучие, както и воля и кураж да бъдат истинска опора на обществото и силен съюзник в борбата с престъпността, съобщиха от прессекретариата на държавния глава. 

„Изпълнявайте своя нелек дълг пред обществото и държавата с чест и достойнство, като защитавате и издигате авторитета на българската полиция“, заяви Румен Радев.

Министър-председателят Бойко Борисов им благодари, "че в тези тежки месеци заедно с лекарите са нашата най-силна опора".  Той пожела на полицаите здраве и сила, за да продължат да се борят срещу престъпността и контрабандата и заяви, че полицаите имат неговото „огромно уважение и ангажимент непрекъснато да подобряваме условията им за работа".

Председателят на БСП Корнелия Нинова. "Честит професионален празник на българските полицаи. Приемете нашето уважение за труда ви. Обществото ни има нужда от вашата непоколебимост в борбата с престъпността, корупцията и несправедливостта. Вашите професионални и социални искания са основателни. Заслужавате достойно заплащане и по-добри условия за работа. Пожелавам ви здраве и сили", написа тя в профила си във "Фейсбук". 

Навръх професионалния си празник служители на МВР излизат на протест. Първоначално протестиращите полицаи ще са пред сградата на МВР, а след това ще тръгнат на шествие до Народното събрание.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама