Изпълнителният директор на Lidl е "Мениджър на годината"

14:16, 04 ное 20 25 2362 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Милена Драгийска е Мениджър на годината 2020. Главният изпълнителен директор на Lidl България спечели престижния конкурс и е най-новият носител на титлата за висши мениджърски постижения у нас. Признанието идва в годината, в която компанията отбелязва своята 10-та годишнина на българския пазар, и е признание за съвкупните постижения на целия екип за изминалите 10 години.

Няма по-висококаратно признание за нашата работа от тази титла", заяви Милена Драгийска при получаването на статуетката. Тя й бе връчена от президента на България Румен Радев по време на официалната церемония в Националния исторически музей.

Снимка: Lidl България 

Всеки един бранд пулсира с енергията и заряда на хората, които стоят зад него – вече 10 години Lidl пулсира благодарение на заряда на всички наши служителиблагодарение на техния неспокоен дух и постоянен стремеж към нещо по-добро. Благодарение на смелостта им да бъдат новатори и искреното желание да случват нещата и да превръщат целите в реалност. Затова – следвайки максимата, че един мениджър е екипът, който стои зад него – приемам това отличие с огромна благодарност и признателност към хората в Lidl. Затова, бих направила следното предложение – когато обявявате тази награда, след "Мениджър на годината" сложете "Екип на годината" – всичките онези над 3000 души, които работят в Lidl България", каза още тя.

Снимка: Lidl България 

Милена Драгийска управлява Lidl България от 2007 г., когато веригата стъпва на нашия пазар. От откриването на първите магазини през 2010 до днес, последователната политика и управление, базирано на отговорност, прозрачност и ползотворни партньорски отношения, позиционират компанията сред водещите търговски вериги в страната. Предимствата на специфичния бизнес модел, разнообразната гама продукти с оптимално съотношение качество-цена и въвеждането на редица иновативни практики и модели, налагат Lidl в България като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена и компания, която подхожда честно, отговорно, с мисъл и грижа за своите клиенти, служители и партньори.

Първото мобилно приложение на Lidl e вече в България

"Мениджър на годината" е едно от най-престижните отличия в бизнеса с 13-годишна традиция. Призът се присъжда за изключителни постижения в областта на висшия мениджмънт в България, като финалистите се определят по ясни, прозрачни и високо професионални критерии. Конкурсът се организира от сп. "Мениджър", като партньор тази година бе Deloitte Bulgaria, които определиха финалистите чрез специално създадена за конкурса методология.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама