Облачно и дъждовно

07:00, 03 ное 20 25 1906 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Във вторник ще преобладава облачно време и на много места ще има слаби валежи от дъжд. Ще духа слаб северозападен вятър. Сутрешните температури ще се повишат и ще са между 7 и 12 градуса. Дневните ще се понижат и ще са от около 12 градуса в североизточните райони до 19 градуса в югозападните. До вечерта в повечето райони валежите ще спират.

Над Черноморието ще преобладава облачно време. В южните райони ще има валежи от дъжд, предимно слаби. Максималните температури на въздуха ще са между 14 и 16 градуса. Температурата на морската вода е 18-19 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Снимка: CanStockPhoto

Над планините ще е предимно облачно. Ще има валежи от дъжд, по най-високите части - от сняг. Ще духа умерен до силен вятър от север. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 10 градуса, на 2000 метра - около 4 градуса.

В сряда и четвъртък в западната половина от страната облачността ще остане значителна, почти без валежи. Температурите ще се понижат, сутрешните все още ще са сравнително високи, максималните в повечето места ще са между 11 и 16 градуса.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама