Слънчево, но хладно време

07:00, 01 ное 20 25 1734 Шрифт:
Юлиан  Тодоров Редактор: Юлиан Тодоров

Облачността ще продължи да се разкъсва, като още преди обяд над много райони ще бъде предимно слънчево. В сутрешните часове все още на отделни места, главно в планинските райони, ще превали слабо. Ще духа слаб в източните райони умерен северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат между 13 и 18 градуса.

Над Черноморието също ще преобладава слънчево време. По-значителна ще е облачността главно преди обяд над северните райони, но валежи са малко вероятни. Вятърът преди обяд все още ще е умерен и силен, след обяд ще отслабва. Максималните температури на въздуха ще са 13-15 градуса. Температурата на морската вода е 19-20 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Снимка: Pixabay

Над планините облачността ще се разкъсва и намалява, след обяд до предимно слънчево. В сутрешните часове все още на отделни места в Рило-Родопската област е възможно да превали. Вятърът ще отслабне, след обяд ще бъде до умерен от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 7 градуса, на 2000 метра - около 0 градуса.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама