myPOS превръща и телефоните в смарт ПОС терминали

11:42, 30 окт 20 25 1683 Шрифт:
Редактор: Галя Бениету

Иновативното приложение myPOS Glass на финтех компанията myPOS (www.mypos.com) превръща Android телефоните в смарт ПОС терминали, на които могат да бъдат приемани плащания с карти сигурно и безпроблемно.

Вече десетки хиляди малки и средни търговци в България и в Европа се доверяват за своите нужди от приемане на плащания с карти на решенията на myPOS. myPOS Glass е модерното допълнение към портфолиото от смарт ПОС терминалите и онлайн платежни решения, предлагани от компанията.

myPOS Glass осигурява приемане на плащания с карти и безконтактни платежни аксесоари директно на мобилен телефон. Парите от приетите картови плащания постъпват незабавно по безплатната myPOS сметка на търговеца и могат да бъдат използвани веднага след приемане на пращането. Приложението може да бъде ползвано с Android смартфони, които имат NFC (Near Field Communication) чип, което обхваща почти всички съвременни смарт телефони. Приложението не изисква допълнителни външни устройства, хардуер или кабели, за да превърне телефона в терминал за приемане на плащане с карта.

Разплащанията са с всички видове кредитни, дебитни и предплатени карти Mastercard и Visa, както и от портфейли Apple Pay, Google Pay и Samsung Pay. Търговците, които активират myPOS Glass, получават безплатна myPOS бизнес карта към сметката си, както и могат да се сдобият с myPOS ПОС терминал, ако техните клиенти предпочитат да плащат на физически ПОС терминал.

myPOS Glass отговаря на всички индустриални стандарти за защита на данните и задължителни спецификации за максимална функционалност и сигурност, което осигурява бързина и много висока сигурност на трансакциите. Приложението е тествано в лабораториите на Mastercard и Visa и отговаря на най-високите стандарти за сигурност, одобрени от двете компании. myPOS Glass гарантира, че данните на картодържателя не се съхраняват на смартфона на търговеца.

Продуктът на myPOS е подходящ за микро и малки бизнеси, практикуването на които е свързано с работа на конкретна локация – фрийлансъри и независими консултанти, доставчици и куриери, продавачи на подвижни хранителни обекти, открити и сезонни пазари, професионалисти в движение, инструктори, и др.

myPOS Glass е от първите по рода си софтуерни решения в Европа, които правят мобилния телефон ПОС терминал. За разлика от повечето предложения на финтех сцената, myPOS Glass позволява приемането на еднократни плащания и на стойност, по-висока от лимитите за безконтактни плащания, а България е пилотният пазар, на който приложението бива пуснато.

Повече информация и списък със смарт телефоните, които са съвместими с продукта, може да бъде намерен тук.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама