Какво трябва да знаят и спазват феновете на Sofia Open 2020

15:47, 28 окт 20 / Спорт 25 1340 Topnovini
Снимка: Pixabay

Sofia Open 2020 ще се проведе пред публика - с ограничен брой фенове, при настаняване на зрителите най-малко през две седалки, при спазване на физическа дистанция от 1,5 метра и задължително носене на защитни маски за лице. Заповед на министъра на здравеопазването потвърди, че български фенове на тениса ще имат възможност да се насладят на тенис на най-високо ниво при задължителното спазване на всички мерки.

И Цвети Пиронкова ще играе на Sofia Open

Освен всички противоепидемични мерки и действащи разпоредби в България, при организирането на Sofia Open 2020 се следва и строг медицински протокол на АТП, разписан на 54 страници, съдържащи правила за провеждането на турнира с един основен акцент - опазване на общото здраве.

Дисциплина, дистанция и дезинфекция са задължителни по време на турнира. Звездният посланик на Sofia Open 2020 Юлиан Вергов засне специално видео, за да онагледи как всеки, закупил си билет, трябва да бъде постоянно с предпазна маска на лицето - пред и в залата, на дистанция от "две крачки" от останалите, да се дезинфекцира на входа, където ще се мери и температурата и да сяда на отстояние от две места на трибуните в „Арена Армеец”.

Седем тенисисти от топ 20 пристигат за Sofia Open

Най-важното за феновете:

1. Закупеният билет е персонален, с вашето име.

2. Носенето на предпазна маска е задължително - пред и в залата.

3. На входа на „Арена Армеец” ще ви бъде измерена температурата с безконтактен термометър.

4. Дезинфекцирайте се и на трибуните спазвайте задължителна дистанция от две седалки!

 

Организационният екип на Sofia Open 2020 подлежи на постоянно тестване с PCR. Всички, включително и играчите, влизат в залата след задължително измерване на температурата с безконтактен термометър и след предоставяне на задължителен за попълване (онлайн) здравен въпросник.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!