Пускат парното в столицата

16:22, 26 окт 20 / София 25 1679 Шрифт:
Topnovini

„Топлофикация София” започва поетапно включване на отоплението в столицата от сряда (28 октомври), съобщиха от дружеството.

Първо ще бъде пуснато парното в детските градини, учебните и здравните заведения, а след това в жилищните сгради във всички райони. Последни ще са административните сгради и стопанските потребители.

"Топлофикация София" е готова да пусне парното

От дружеството напомнят да се отворят на максимална степен вентилите на радиаторите, за да не се налага допълнително обезвъздушаване на отоплителните тела след пускане на парното, както и да проверят електронните си уреди за дялово разпределение.

Важно е още преди пускането на отоплението клиентите да приключат всички ремонти и да запълнят източените инсталации. Отоплението няма да бъде включено в сградите, в които вътрешната отоплителна инсталация не е запълнена, защото това означава, че в някое жилище ремонтът все още не е приключил.

„Топлофикация София” дава възможност на клиентите, които поради някакви причини желаят включване на отоплението в сградата на по-късен етап, да подадат в обслужващия ги топлорайон заявление и подписано за целта решение от общото събрание на етажната собственост.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама