Мъгливо сутринта, после топло

07:00, 24 окт 20 25 2118 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

В сутрешните часове в събота на места в равнините ще има мъгла. Минималните температури ще са между 5 и 10 градуса, в отделни котловини по-ниски, а максималните - между 21 и 26.

Над Черноморието ще е предимно слънчево. В сутрешните часове на места ще има мъгла. Ще е почти тихо. Максимални температури на въздуха - между 22 и 25 градуса. Температурата на морската вода е 18-20. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

В планините ще преобладава слънчево време. Ще духа слаб, по високите и открити части до умерен югозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 21, на 2000 метра - около 15 градуса.

През нощта срещу неделя облачността ще се увеличи и вплътни. В неделя ще преобладава облачно време, в Западна и Централна България на места ще превалява дъжд. През нощта срещу понеделник валежите ще продължат на изток, а на запад ще спират. Сутрешните температури ще са сравнително високи. Дневните ще се понижат, но в източните райони, където през по-голямата част от деня ще е без валежи и с южен вятър, все още ще са над 20 градуса. В понеделник и в източните райони валежите ще спрат, а до вечерта и облачността от запад на изток ще се разкъса и ще намалее. Вятърът временно ще се ориентира от запад, ще бъде предимно слаб.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама