Време е за Ел Класико между Барселона и Реал Мадрид по MAX Sport 4

12:33, 23 окт 20 / Спорт 25 1997 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Най-голямото клубно дерби в света – Ел Класико между Барселона и Реал Мадрид, ще има своя епизод номер 278 тази събота от 17:00 часа. Двубоят между два от най-популярните и обичани клубове в Испания ще се излъчи пряко по MAX Sport 4.

Барселона и Реал Мадрид влизат в това Ел Класико с разклатени позиции. Шампионите от столицата са в серия от две последователни домакински загуби – 0:1 от Кадис в Ла Лига и 2:3 от Шахтьор Донецк в Шампионската лига. Домакините от Каталуня също регистрираха поражение в последния кръг на първенството, след като паднаха с 0:1 от Хетафе. Лео Меси и компания се реабилитираха на феновете си с гръмка победа с 5:1 над Мидтиланд през седмицата в Шампионската лига и ще се надяват да вземат реванш за загубата си от Реал с 0:2 в миналия шампионат.

Именно успехът на мадридчани на 1 март 2020 година изравни статистиката относно брой победи в официални мачове между двата тима. От общо изиграни 277 мача, 244 са били с официален характер. Барселона и Реал имат точно по 96 успеха при 52 равни резултата. Как ще се развие поредният епизод на Ел Класико ще стане ясно от прякото предаване на двубоя по MAX Sport 4 в събота от 17:00 часа.

Освен страстите покрай голямото дерби в Ла Лига, феновете на спорта ще могат да проследят и развитието на тенис турнира от категорията ATP 250 в Антверпен. Българинът Григор Димитров също е сред участниците в белгийския град като късно в петък вечер ще излезе срещу канадеца Милош Раонич в четвъртфинален мач.

Полуфиналите в надпреварата започват в събота от 16:30 часа, а големият финал е в неделя от 18:30 часа, като всички двубои от заключителната фаза ще се излъчат пряко по MAX Sport 1.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама