До 25 градуса в петък

07:00, 23 окт 20 25 2123 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Времето отново ще бъде слънчево. До обяд на места в котловините и по поречията ще има мъгла или ниска облачност. В повечето райони ще е почти тихо. Минималните температури ще са между 3 и 8 градуса, по-високи по Черноморието, а максималните ще са между 20 и 25 градуса.

Над Черноморието ще е предимно слънчево. Сутринта на места ще има мъгла или ниска облачност. Ще духа слаб южен вятър. Максималните температури на въздуха ще са между 21 и 24 градуса. Температурата на морската вода е 18-20 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините ще е слънчево. Ще духа слаб вятър от запад-югозапад. Топло време, с максимална температура на 1200 метра около 22 градуса, на 2000 метра - около 16 градуса.


Снимка: CanStockPhoto

В събота ще бъде сравнително топло, над по-голямата част от страната - и предимно слънчево. Сутрешна мъгла и инверсионна облачност ще има на места в равнинната част от страната, като покрай Дунав и в източните райони ще се задържат по-дълго. Ще се появи слаб вятър от запад-северозапад, а по-късно през деня - разкъсана висока и средна облачност.

През нощта срещу неделя облачността ще се вплътни и снижи. В западните райони ще превали дъжд. В неделя и през нощта срещу понеделник валежите ще продължат на изток. Вятърът ще се ориентира от изток-югоизток, ще бъде слаб до умерен, дневните температури ще се понижат. Сутрешните ще са сравнително високи.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама