Конър се завръща в клетката през януари

08:35, 17 окт 20 / Спорт 25 2537 Шрифт:
Юлиан  Тодоров Автор: Юлиан Тодоров

Ирландската легенда и бивш шампион на UFC в две категории Конър Макгрегър обяви в профила си в Twitter, че е дал съгласието си да се завърне в октагона и да се бие на 23 януари с Дъстин Порие. Ирландецът за пореден път се отказа от пенсионирането си и ще се завърне в клетката на UFC.

Макгрегър отново прекрати кариерата си

Президентът на организацията Дейна Уайт заяви преди дни, че е изпратил договор на Макгрегър за мач с Порие, а Конър обяви, че го е приел.

“Приемам! Битката е на 23 януари! Целта ми е да видя този двубой на стадион „Каубой“. Джери Джоунс е мой приятел, стадионът може да побере много фенове. Ще бъда готов за Тексас и Тексас ще бъде готов за моите фенове, написа легендата в смесените бойни изкуства.

Освен за мача си с Порие, Макгрегър напомни и за бъдещата си среща с боксовата легенда на Филипините Мани Пакиао, която се очаква да се случи през 2021 година в близкия изток.

Стадион „Каубой“ е собственост на Джери Джоунс и е с капацитет до 80 000 зрители, а към средата на август властите в Тексас разрешават стадионите да се пълнят на до 50% от капацитета си.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама