WinBet дава предимство на Челси и Севиля в група Е на Шампионска лига

14:00, 18 окт 20 / Спорт 25 2532 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Шампионската лига по принцип е турнир, в който шампиони на някои страни играят един срещу друг. Това няма да е така в група Е, където нямаме нито един победител в националното първенство. Севиля е в групата като победител в Лига Европа, докато Челси, Рен и Краснодар допълват група Е, без да спечелят нито един трофей във вътрешните си състезания. Букмейкърът Win Bet онлайн предлага в своите дългосрочни пазари опция за краен победител в група Е, като Челси е лек фаворит спрямо Севиля. Двата отбора са големите претенденти за място в следващата фаза на турнира, докато Рен и Краснодар имат малки шансове да продължат на директните елиминации.

Севиля за пореден път спечели турнира Лига Европа през миналия сезон, доказвайки още веднъж, че това състезание може да се преименува в нещо като „Купа на Севиля“ или нещо подобно. Севилци бяха доминиращи в директните елиминации и дори отбори като Интер Милано и Манчестър Юнайтед не можеха да се справят с тя. Те спечелиха уверено Лига Европа, с което белязаха завръщането си в Шампионската лига. Севиля е тактически много добре надарен отбор, който играе най-вече за резултат, така че не очаквайте много техни двубои с много голове в груповата фаза на Шампионска лига. Севиля е един от фаворитите на УинБет да се класира на директните елиминации и би трябвало да оправдае тези очаквания.

Новият Челси стартира годината със смесен успех, но това се очакваше, тъй като Лампард има твърде много играчи, които трябва да се адаптират към стила на отбора и Висшата лига. Но бъдете сигурни, че когато тези момчета са напълно готови, "сините" ще бъдат един чудовищен отбор. Това може да е след един месец, три или дори след 12, но рано или късно това ще се случи. Вернер, Хаверц, Тиаго Силва, Зиеш, Чилуел са новите имена, като към тях прибавим Пулишич, Канте, Маунт, Абрахам и останалата част от отбора, то Челси имат огромен потенциал. Надали „сините“ от Лондон ще срещнат проблеми да се класират на директните елиминации в Шампионска лига, като лондончани ще спорят със Севиля за първото място в група Е.

Рен е един от отборите, които малко хора са очаквали да попадне в груповата фаза на Шампионска лига. Френският клуб извади късмет, че бе в челото на класирането при прекратяването на сезона в Лига 1 през март заради коронавируса. Всички погледи ще бъдат насочени към 17-годишния Едуардо Камавинга - един от най-големите таланти в Европа. Този полузащитник беше трансферна цел на няколко големи отбора това лято, но Рен не искаше да го продаде. Освен него, френският тим има някои солидни играчи, сред които Даниеле Ругани и Стивън Нзонзи. Подобно на всички отбори, идващи от френската Лига 1, и Рен играе много твърд и физически футбол. WinBet не дава големи шансове на Рен да се класира напред в турнира, но може да спечели третото място в групата и да продължи в Лига Европа.

Руският футбол честои предлага някои нови имена в Шампионска лига, а тази година това ще бъде Краснодар. Те стигнаха до груповата фаза след плейофите, в които руснаците елиминираха ПАОК. Биковете са един много интересен отбор, който иска да играе модерен и атакуващ футбол с много тичане и висока преса. Въпреки че това не може да се сравни с някои висококачествени отбори, Краснодар се опитва да копира този стил и бъдете сигурни, че няма да ви бъде скучно, когато гледате техните мачове. Най-голямото име в отбора е Тони Вилхена - 25-годишен холандски халф. Краснодар е считан за аутсайдер в група Е, но предстои да видим дали няма да поднесе някои от изненадите в Шампионска лига този сезон.

 

 

Напишете коментар
Коментари: 2
1 Jameslow 09:38, 13 май 21

Cream Fresh Cream Queen Made in Heaven Prince One Nite Alone

2 Rogermom 02:03, 12 авг 21

subjective? | audiostream as an audiophile yet? | stereophile.com

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама