Мачът Пулев-Джошуа може да не се състои

11:25, 14 окт 20 / Спорт 25 3020 Шрифт:
Антония Руменова Автор: Антония Руменова

Мачът за световната титла по бокс в тежка категория между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев може да не се състои. Това обяви българският боксьор пред медиите малко преди да отпътува за Лондон.

Окончателно: Насрочиха мача между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа

Организаторите от "Мачрум" са настояли да не се правят коментари за предстоящата среща и са поискали от Антъни Джошуа и Кубрат Пулев да изтрият постовете си в социалните мрежи, в който пише, че двубоят ще бъде на 12 декември.

Причината за неяснотата е разпространението на COVID-19, но до края на седмицата би трябвало да се разбере точната дата, когато Джошуа и Пулев ще се срещнат на ринга.

Българският боксьор коментира, че не се притеснява от коронавируса дотолкова, че е готов да се целува с жена, заразена с COVID-19. Що се отнася до подготовката му, той беше категоричен, че се чувства в топформа.

"Тренирам и по някой път се чудя как мога да бъда победен. Ще видите един доста по-различен Кубрат, ако мачът се състои. Трябва да вярвате в българската сила и в Кубрат Пулев, защото ще видите как мачкаме и елегантно, и много грубо", каза боксьорът.

Пулев е готов да се бие с Джошуа при всякакви условия и определя срещата като мача на живота си, важен не само за него, но и за България.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама