Жълти сайтове ядосаха Кобрата

15:45, 08 окт 20 / Спорт 25 3227 Шрифт:
Юлиан  Тодоров Редактор: Юлиан Тодоров

В отговор на безсмислените драсканици, на някакви долни фантазьори и техните вредни за България сайтчета за фалшиви новини и всички “журналя”, които интересчийски преписват неистини, искам да знаете, че е най-добре да вярвате на мои думи, написани тук, или изречени на живо! Не мразя никого, камо ли никакви си комунисти, които отдавна ги няма! Това написа най-успешният ни боксьор в тежка категория Кубрат Пулев във официалния си сайт.

Острата реакция на Кобрата е срещу публикации, според които мрази комунизма и неприязънта му е наследствена.

Във въпросните статии и материали се припомня за интервю на Кубрат във вече несъществуващата телевизия „ТВ 7“. В него той твърди, че преди 1989 година семейството му е било жертва на репресии. „То кое ли семейство не е било репресирано. Дядо ми е бил един от богатите в Пловдив, но идват комунистите и му взимат всичко. Баща ми го помня как вкъщи постоянно псуваше комунистите“, споделя тогава Пулев.

Боксьорът пише още: "Имам приятели, или може би познати от БСП, които са също толкова приятни и интелигентни хора, както членовете на други партии. И това не означава, че мразя, когото и да било!Дори с някои от така наречените “комунисти”, си говорим често и периодично ги мачкам на шах, а след това постоянно ме дебнат за реванш".

Пулев потвърди, че е казвал, че когато е бил дете, комунисти са идвали и са изземвали книги на баща му, които са "считани за забранени", заради което са крити в тайници. "Аз съм ги виждал с очите си! Но никой не ми е забранявал да чета книги!", категоричен е той.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама