Онлайн платформата Bulgaria Wants You тръгва офлайн из страната

16:25, 28 сеп 20 25 2116 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Bulgaria Wants You е мултимедийна платформа с предложения за работа, която комбинира богато видео съдържание, представящо българските компании като добро място за кариерно развитие с подробна информация за стандарта, средата и начина на живот в различните райони на България.

Bulgaria wants you: защо да се върнеш или да останеш

През октомври платформата организира първите събития след официалния си старт през юли с тематичното заглавие: "Живот и кариера - защо в България?" 

Популярните ТВ продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов - основатели на Движение за национална кауза са и създадели на платформата – ще бъдат водещи на събитието и ще представят гост-лекторите в отделните тематични панели, специално подбрани, за тези, които търсят своята мечтана работа, така че да се чувстват щастливи и удовлетворени и в личен, и в професионален план. 

За първи път на една сцена се събират успешни българи, избрали да живеят и работят тук, които да разкажат за своя път и да споделят с публиката безценните си познания от своя професионален опит. Ще чуете историите и съветите на предприемачите Калоян Георгиев, Дарин Маджаров, Димитър Караиванов и Геновева Христова. Сред лекторите е и експертът по публична реч и дългогодишен ТВ журналист Анна Цолова.

Снимка: Юлиан Тодоров

На специални щандове посетителите ще могат да получат професионална кариерна консултация и съвсем реални оферти за работа от компаниите-партньори на платформата и организации, подкрепящи инициативата. Организаторите са предвидили изненади и за феновете на хитовото риалити “Фермата”, а bTV e ексклузивен медиен партньор на платформата. 

Събитието е безплатно, но заради мерките срещу разпространение на COVID-19 местата в залата са ограничени, затова предварителната регистрация тук е задължителна. Повече информация за програмата и самото събитие може да откриете тук

Първото събитие е на 3 октомври (събота) във “Фестивален и конгресен център”-Варна, а началният час е 11:00. 

Поредицата „Живот и кариера – защо в България?“ продължава в Пловдив на 16 октомври в Гранд Хотел Пловдив, от 18:00 ч.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама