Новият сезон в Серия А стартира през уикенда по MAX Sport 3

12:15, 18 сеп 20 / Спорт 25 2791 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Изключително богат на събития уикенд по MAX Sport се очертава за спортните фенове. В събота стартират двубоите от новия сезон в италианската Серия А, като началото ще бъде дадено по MAX Sport 3 в 19:00 часа с двубоя между Фиорентина и Торино. Малко по-късно, от 21:45 часа, играят съставите на Верона и Рома, като техният сблъсък също е по MAX Sport 3, съобщиха от А1.

Хегемонът на Апенините Ювентус започва защитата на титлата си в неделната вечер от 21:45 часа с наглед лесно домакинство на Сампдория. Кристиано Роналдо и компания имат нов треньор – Андреа Пирло, и със сигурност целта им е невижданият рекорд от 10-о поредно спечелено Скудето. Как ще тръгнат „бианконерите“ през сезон 2020-2021 ще стане ясно от прякото предаване на мача по MAX Sport 3.

Отново в неделната вечер, но от 22:00 ч. и по MAX Sport 4, друг шампион – Реал Мадрид, също започва своята защита на трофея в Ла Лига. Момчетата на Зинедин Зидан почиваха в първия кръг на сезон 2020-2021, а сега ще имат трудната задача да достигнат до трите точки срещу Реал Сосиедад на негостоприемния „Анoета“ в Сан Себастиан.

Освен футболните фенове, MAX Sport ще зарадва и почитателите на мъжкия тенис с развръзката в турнира от сериите Masters 1000 в Рим. Големите фаворити Новак Джокович и Рафаел Надал, както и първата ракета на България Григор Димитров, достигнаха до 1/8-финалите, които ще се играят в петък. Четвъртфиналните сблъсъци са в събота с начален час 13:00 ч. и ще се излъчат пряко по MAX Sport 1. Полуфиналните двубои са насрочени в неделя, като първият от 15:00 часа e пряко по MAX Sport 2, а вторият, който започва в 19:00 часа, е в ефира на MAX Sport 1.

Феновете на моторните спортове също ще имат много поводи за емоции през уикенда. Домакин на поредния кръг от Световния рали шампионат е Турция, а след победата си пред родната естонска публика, действащият шампион Ойт Танак съкрати изоставането си в генералното класиране от лидера Себастиан Ожие. Кой ще е най-бърз на Рали Турция ще стане ясно от преките излъчвания на етапите в събота и недели по MAX Sport 2.

Сезонът в MotoGP продължава с пълна пара, като най-бързите пилоти остават за още един кръг на пистата Мизано в Италия. Гран При на Римини ще даде възможност на местния фаворит Андреа Довициозо да увеличи преднината си в генералното класиране пред Фабио Куартараро. Състезанието в Кралския клас ще се излъчи в неделя от 14:30 по MAX Sport 1.

Поредно UFC Fight Night шоу ще зарадва феновете на ММА в ранните часове на 20 септември. Основното събитие е в полусредна категория, а съперниците са американците Колби Ковингтън и Тайрон Удли. Началото на галавечерта е от 03:00 часа и ще се излъчи пряко MAX Sport 2.

Отборите на Далас Старс и Тамба Бей Лайтнинг се класираха за финалите на Купа Стенли в Националната хокейна лига на Северна Америка. „Звездите“ победиха с 4:1 успеха Вегас Голдън Найтс, докато „светкавиците“ имаха нужда от продължения в мач 6, за да отстранят Ню Йорк Айлъндърс с 4:2 във финала на Източната конференция. Първият двубой за Купа Стенли между Далас и Тампа Бей е в 02:30 часа сутринта в събота срещу неделя и ще се излъчи пряко по MAX Sport 1.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама