Слънчево и в сряда

07:00, 16 сеп 20 25 1742 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

В сряда ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб, в източните райони до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат между 27 и 32 градуса.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 26-27 градуса. Температурата на морската вода е 25-26 градуса. Вълнението на морето ще е 3-4 бала.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен вятър от изток-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра е около 22 градуса, на 2000 метра - около 14 градуса.

В четвъртък ще преобладава слънчево време с висока и средна облачност над Западна България. Вятърът ще бъде от североизток, предимно слаб. Температурите ще останат без съществена промяна. В петък, с преминаването на студен атмосферен фронт, от запад на изток ще има по-значителни временни увеличения на облачността и на места, главно в Западна и Централна България, ще превали дъжд. Вятърът ще се ориентира от северозапад, в Източна България - от север-североизток, ще се усили и с него ще нахлува хладен въздух. Максималните температури в по-голямата част от страната ще са под 30 градуса.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама