Новият проект на Цветанов стартира ударно в Благоевград

21:34, 10 сеп 20 / Политика 25 2517 Шрифт:
Цветилена Симеонова

Новият партиен проект на Цветан Цветанов "Републиканци за България" стартира ударно в Благоевград. В препълнената зала на историческия музей се събраха все познати лица, граждани, бизнесмени от областния център, съобщи struma.com.

Присъстваха и групи от Сандански, Банско, водени от бившите кметове Георги Икономов и Кирил Котев. Присъстваха и част от загубилите изборите кметове в региона.

ГЕРБ стягат редиците заради влиянието на Цветанов в Благоевградско

Цветанов бе посрещнат от бившия кмет Атанас Камбитов, който бе и своеобразен домакин на срещата, на която се очаква лидерът на "Републиканци за България" да запознае присъстващите с целите и амбициите на партията. Цялата администрация на Камбитов, учители, ръководители на институции, известни бизнесмени бяха част от присъстващите в пълната зала, която се оказа тясна да побере желаещите да присъстват на срещата.

Вчера кметската управа отказала да предостави зала 22 септември за сбирката, затова срещата се провежда в залата на историческия музей. Добър старт на новия проект, интересът видно е голям, а заявката е сериозна.


Снимка: struma.com

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама