ГАФ: На ГЕРБ в Монтана Мездра им е Китай

15:15, 10 сеп 20 / Политика 25 6226 Шрифт:
Любомира Николова Автор: Любомира Николова

Докъде могат да достигнат от ПП ГЕРБ, чудейки се как да похвалят лидера си Бойко Борисов на фона на 64 дни антиправителствени протести - ами до пореден гаф.

Във Фейсбук страницата на ГЕРБ Монтана споделиха снимка с коментар "Новият пътен възел край Мездра!!!", от която се вижда как би изглеждал новостроящият се пътен възел. Да ама не...

 

 

Реакциите на потребителите в социалната мрежа не закъсняха.

От там се вижда, че споделената снимка е взета от Инстаграм профила на Civil Engineering Discoveries of China и няма нищо общо с бъдещия инфраструктурен проект в Северозападния град. Това не попречи на редица потребители и привърженици да партията да харесат и коментират публикацията с: "Браво", "Успех", "Дано" и какво ли още не.

Доколко ли може да са заблудени хората или неинформирани е по-точното определение.

Впечатление прави, че дори депутати от ГЕРБ са харесали публикацията. Някои не са повярвали, че това е фейк нюз и са решили, че е истина.

Снимка: Pinterest/Instagram

Не лиспсват и такива, които пожелават на премиера Бойко Борисов да премине с джипката си през съоръжението от снимката, имайки предвид, че магистралите и пътищата са гордостта му, а и през последната година не спира да кръстосва страната с нея.

А коментарите и споделянията на публикацията се увеличаваха със секунди.

След като гафът стигна до медиите постът беше изтрит. Но екипът ни успя да запази визуализация на публикацията.

 

 

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Пенка Шахънска 17:31, 11 сеп 20

Гаф на ГЕРБ, но и на много бг медии. Снимката е от Индия https://www.justdial.com/Bangalore/Amma-Construction-India-Pvt-Ltd-Near-Punjab-National-Bank-Anand-Nagar/080PXX80-XX80-170415011858-J4G6_BZDET/photos?newAddress=Near%20Punjab%20National%20Bank%20Anand%20Nagar

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама