Къде няма да има вода в София

07:30, 08 сеп 20 / София 25 1725 Шрифт:
Юлиан  Тодоров

На 08 септември 2020 г. (вторник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Подуево“, кв. „Борово“ се налага спиране на водоподаването  от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „България“, ул. „Невестина скала“,ул. „Подуево“, ул. „Ладога“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Подуево“ ъгъла с ул. „Ладога“.

Водоподаването ще бъде преустановено от 10:00 до 16:30 часа за клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района кв. „Витоша“ от ул.“ 21-ви век“ до бл. 1 на ул. „Проф. Христо Вакарелски“ .

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Проф. Христо Вакарелски“ №10.

Водоподаването ще бъде прекъснато и на ул. „Канала“ в жк. „Дружба“ 1 от 09:00 до 21:00 часа.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Канала“ ъгъла с ул. „Илия Бешков“.

Днес, във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение и монтаж на спирателни кранове на ул. „Ришки проход“, жк. „Красна поляна“ се налага спиране на водоподаването  от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на жк. „Красна поляна“ 2 – ул. „Ришки проход“ – виетнамски общежития.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: Виетнамски общежития между бл. 7 и бл. 11.

Вода няма да има от 10:00 до 22:00 часа за клиентите на „Софийска вода”, живеещи и в района на ул. „Арх. Богдан Томалевски“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: жк. „Младост“ 4 между бл. 601 и бл. 602.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама