Започват изплащането на 430 млн. лв. на лица с депозити в КТБ

13:15, 04 сеп 20 25 2114 Шрифт:
Редактор:

От 9:00 ч. на 8 септември 2020 г. започва изплащането на суми, включени във втората частична сметка за разпределение на приети вземания към обявената в несъстоятелност Корпоративна търговска банка, съобщиха синдиците ѝ.

Общата сума във втората частична сметка за разпределение е 430 млн. лева, които ще отидат у притежатели на депозити във финансовата институция.

Изплащането на сумите от втората частична сметка се извършва срещу документ за самоличност и идентификация на вложителя чрез клоновата мрежа на „УниКредит Булбанк” АД, като таксите и комисионите за извършваните операции се дължат от лицата, получаващи средствата, и са съгласно тарифата за таксите и комисионите на „УниКредит Булбанк” АД, става ясно от съобщението, предава bTV.

Адвокатът на Цветан Василев поиска смяна на съдебния състав по делото КТБ

Всеки кредитор на КТБ АД (н) може да провери каква е разпределената му за получаване сума в Единния портал за заявяване на електронни административни услуги към Агенцията по вписванията на Република България: https://portal.registryagency.bg/, раздел „Търговски регистър и регистър на юридическите лица с нестопанска цел”, подраздел „Справки”, по партидата на КТБ АД (н) – ЕИК:831184677, в раздел „Обявени актове по несъстоятелност”.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама