Големите кавички

13:00, 03 сеп 20 / Големите кавички 25 2907 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. ТОПНОВИНИ подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Рестарт по никое време, нова конституция и маймуни - големите кавички на месец август

"Триъгълникът на властта снощи се превърна в срамния триъгълник на България. Провокатори, спрейове, бити жени, младежите, които бяха арестувани, лъжите на полицаите, всичко това е лицето на Борисов. Ние нямаме шпицкоманди, полиция и палки, ние имаме само гражданите и затова сме на този площад и няма да мръднем от тук докато не освободим България". Думи на Арман Бабикян от "Отровното трио" във връзка със сблъсъците и насилието, съпроводили 56-ден от протести срещу правителството и главния прокурор.

"Тук беше струпана половината полиция на България, за да пази една мутра на власт. Накрая се оказаха виновни всички тези хора, които дойдоха демократично да изкажат протеста си срещу начина, по който се краде в България(...) Когато народни представители се опитват да изкарат собственото си население терористи, лумпени, тулупи и някакви асоциални типове, това е много жалко. Това е техният народ и би трябвало да изпитват поне капка свян, когато го обвиняват в това. Нека не си мият ръцете с протеста. Срамно е. Ние ще останем тук", заяви още той.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама