Платената любов от публиката на "Левски" не е удачна, според Тодор Батков

08:55, 01 сеп 20 / Спорт 25 2101 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Бившият собственик на футболния "Левски" Тодор Батков порица размяната на обвинения между феновете и ръководството на "сините" в трудната финансова ситуация. В последните дни представители на привържениците изразяват открито недоволството си от изказвания на изпълнителния директор Павел Колев и члена на Управителния съвет Константин Папазов.

Остри реплики между Степан Хиндлиян и Тити Папазов

"Големият проблем продължава да стои, даже да ескалира. Това е безпаричието и ликвидната криза, която може да доведе до много лоши неща. На фона на това, тези разнопосочни мнения, крамоли, скандали, които стават публично достояние... Те трябва да излъчват единна позиция, да са като юмрук, да мобилизират привържениците. А те си изясняват отношенията и то по медиите. Явно е несходство в характерите. Ситуацията в "Левски" е толкова тежка, че очевидно неща, които са
установени с годините, трябва да се преосмислят. Хора, които реализираха приходи в годините, любовта за "Левски" е бил поминък и начин на оцеляване, трябва да дадат малко назад. Платена любов от публиката към настоящия момент не е удачна", заяви Батков пред bTV.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама