Големите кавички

15:00, 31 авг 20 / Големите кавички 25 2120 Шрифт:
Любомира Николова Автор: Любомира Николова

Казаното отлита, написаното остава. ТОПНОВИНИ подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (24-28 август)

"Единственото, с което се занимава премиерът Борисов е да разпределя порциите в онзи тесен кръг от близки до властта фирми, които после се връщат и ги виждаме на снимките от нощните шкафчета. Хората вече разбраха. Това заяви лидерът на ДСБ и съпредседател на "Демократична България" Атанас Атанасов в ефира на bTV.

"За съжаление, политическият ребус ще бъде решен с гласовете на ДПС. Те няма да действат емоционално, а рационално. Ако Доган и неговото обкръжение са решили, че Борисов вече не им върши работа - значи е приключил", категоричен е десният политик.

Ген. Атанасов и категоричен, че е необходим концентриран натиск, за да си отиде властта.

"Основният проблем е тежката корупционна схема, която контролира държавата. Това е спойката, която събира всички хора и води до това 60 % да искат незабавни избори", добави той.

Според лидера на ДСБ няма нужда от никакво Велико народно събрание, а Борисов бил отрицание на самия себе си, тъй като говорел за рестарт, а досега убеждавал, че ни управляват добре.

"Не трябва да се допуска Борисов да организира изборите, защото ще ги купят", заяви ген. Атанасов.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама