Стъки иска детектор на лъжата да установи платено ли е "Отровното трио"

13:20, 27 авг 20 25 2368 Шрифт:
Юлиан  Тодоров Редактор: Юлиан Тодоров

Председателят на Българската ММА федерацията Станислав Недков-Стъки, който наскоро заплаши, че граждани ще премахнат палатковите лагери, оглави движение против незаконното блокиране на София и покани Отровното трио на дебат. Стъки оглави намеренията си чрез пост в профила си в социалната Фейсбук.

Ето какво гласи публикацията:

"ПОКАНА ЗА ДЕБАТ

Вчера бях избран за лидер на движението против незаконното блокиране на София, нападенията над мирни граждани, пилеенето на хранителни продукти, оскверняването на държавни символи и знаци!

Опазил ме Господ да ми мине през главата, че съм най-достойния, но осъзнавам отговорността и със сигурност ще направя всичко по силите си, за да оправдая големите очаквания към мен!

Призовавам "Отровното трио" да излъчи някой от тримата, който да се яви с мен на дебат пред всички заинтересовани медии, за да се каже ясно на всички мислещи български граждани, кой за какво се бори и какво иска да постигне с действията си!

Ще поискам преди да започне съществения дебат, двамата с представителя на Триото да бъдем закачени на детектор на лъжата и публично пред всички да отговорим на три въпроса:

1. Получавате ли пари или други облаги, за да участвате във вашите протести?

2.Плащате ли на протестиращи и на хората, които стоят в палатките, блокирали София?

3. Обслужвате ли интересите на политическа партия и олигарси?

Така ще стане ясно на всички кой за какво се бори и с какви подбуди го прави!

Вярвам, че в България има независими и обективни медии, които искат да покажат двете гледни точки, и които ще вземат веднага под внимание моята покана за организиране на тоя дебат!", пише още в поста си.

Напишете коментар
Коментари: 1
1 пешо 16:18, 27 авг 20

стъки е прав ,но самото право иска жертви - как на човек оглавяващ мма с образование ????? мъгляво ше се изпълни нещо което е замисляно от плебей царе олигарси философи и учени и реализирано - като едно изречение - как се владее народ и държава . Да прав е но главата му обръсната - представител на мма без други обсервиращи образования - май малко ще постигне консенсус да му се яви и да направи оралния сговор -спор

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама