Арестуваха шестима при спецакция в Сандански

17:12, 20 авг 20 25 1678 Шрифт:
Редактор:

Под ръководството на Окръжна прокуратура – Благоевград се е провела специализирана полицейска акция на територията на гр. Сандански, съобщиха от прокуратурата.

В резултат на извършените от органите на реда действия, с участието на служители от Областна дирекция на МВР гр. Благоевград, дирекция „Жандармерия“, са били проверени 102 лица, 66 моторни превозни средства и 7 помещения.

За срок до 24 часа по Закона за МВР са задържани 6 лица. Образувани са 2 досъдебни производства за извършено престъпление по чл. 354а, ал. 3 от Наказателния кодекс – незаконно държане на наркотични вещества, а именно канабис и кокаин.

Започнали са действията по разследване по образувано бързо производство за извършена кражба на парична сума в размер на 700 лева – престъпление по чл. 194 от НК. В качеството на обвиняем по случая е привлечен шестнадесетгодишен младеж от криминалния контингент.

Издадени са актове за установяване на административни нарушения, в това число по Закона за движението на пътищата (3 броя) и по Закона за българските лични документи (2 броя). Връчени са 18 фиша за пътни нарушения.

В хода на специализираната акция полицаите са установили МПС, обявено за общодържавно издирване.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама