Доналд Тръмп отговори нa критиките на Мишел Обама

10:33, 19 авг 20 / Свят 25 1273 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Президентът на САЩ Доналд Тръмп отговори на речта на бившата първа дама Мишел Обама, но определено е ясно, че той няма никакъв проблем с нея лично. Президентът посочва бившия президент Барак Обама и се фокусира върху това, което според него администрацията е направила за страната, отбелязва Си Ен Ен, предаде БГНЕС.

Доналд Тръмп е грешният президент за нашата страна“, каза Мишел Обама в най-силния момент от речта си, и допълни, че е имал повече от необходимото време, за да докаже, че може да върши тази работа, но за него е много трудно да го разбере. "Явно е, че не може да се справи". 

Мишел Обама и Бърни Сандърс подкрепиха Байдън на Националния конгрес на Демократическата партия

Някой да обясни на Мишел Обама, че Доналд Тръмп нямаше да е тук, в прекрасния Бял дом, ако не беше работата на нейния съпруг, Барак Обама. Байдън беше просто едно закъсняло явление, основателна причина за толкова закъсняла и вяла подкрепа“, коментира той.

Аз и моята администрация изградихме най-мощната икономика в историята на която и да е страна, поддържаме я и спасяваме милиони животи. Сега изграждам още по-мощна от преди икономика. Работата е в ход, NASDAQ е в рекорден възход, другото тепърва предстои. Седнете и гледайте“, заяви Тръмп.

Конгресът на демократите в САЩ: Байдън ще опита да обедини партията, преди да атакува Тръмп

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама