Пулев уверен, че ще нокаутира Джошуа

21:09, 12 авг 20 / Спорт 25 2572 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Кубрат Пулев заяви, че арогантното поведение ще попречи на Антъни Джошуа в предстоящия мач между двамата. Българинът е уверен, че ще нанесе втора загуба в кариерата на съперника си, тъй като британецът мисли в бъдещето и не приема битката сериозно, предаде „Дневник“.

Според Пулев Джошуа обръща повече внимание върху евентуален бъдещ мач с Тайсън Фюри и допуска същата грешка, заради която допусна поражение от Анди Руис.

Животът му показа, че е много лошо да прави така. Затова той ще понесе втори нокаут в кариерата си. Мисля, че двубоят ще има същия край като мача с Анди Руис. Знам, че ще изненадам целия свят с тази битка. Ще покажа на феновете на бокса, че Джошуа ще падне, защото отиваме да водим война", каза Пулев в интервю за Betway Insider blog.

Мачът Джошуа - Пулев ще е през първата седмица на декември

Срещата за пояса на Международната боксова федерация (IBF) трябваше да се проведе през юни, но беше отложена заради пандемията. В момента се работи по план двубоят да се състои в началото на декември, като щабът на Джошуа гледа към необичайни места.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама