Марешки се закани да блокира медии, ако блокадите на кръстовищата останат

09:06, 11 авг 20 / Политика 25 2011 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Лидерът на "Воля" Веселин Марешки обяви, че от партията му ще блокират някоя медия, ако блокадите на кръстовищата останат. Той обвини медиите в едностранчиво отразяване, тъй като имало хора, които подкрепят протестите, без да блокират гражданите.

Остават блокирани кръстовищата на "Орлов мост" и пред Министерския съвет

„Ще блокираме една медия. Логиката ни е същата като на тези, които блокират „Орлов мост”. Искам да покажа абсурдността на положението. Какво са виновни другите граждани, че ги блокираме? Може да блокираме и централата на Христо Иванов. Да блокираш нещо, което няма общо с това, срещу което протестираш, е абсурдно”, заяви  Марешки пред Нова телевизия.

Той обясни, че е провокиран от ситуация, на която е станал свидетел – протестиращи от блокадите в София са си правили снимки и възторжено коментирали как са „прецакали гражданите”.

Марешки не бил нападнат, а се разходил като цар по "Цариградско шосе"

Лидерът на "Воля" съобщи още, че социологически агенции са му искали пари, за да повишат рейтинга на партията му. Той заяви, че е получавал оферти между 10 000 и 40 000 лв. и след отказ да си плати процентите в публикуваните данни са били занижавани. Според депутатът било и публична тайна какви са тарифите за повишаване на рейтинга.

„Мога да си вдигна процента в социологическите проучвания. Много добре се знае колко е тарифата. Това е публична тайна. Аз имам достатъчно пари и мога да си го позволя. Много социологически агенции са идвали в офиса ми с оферти. Чувал съм оферти и от 40 000 лв. на изследване, стигали сме и до 10 000 лв.”, обяви Марешки.

Той обясни, че според предварителни данни от изследвания доверието към партията му е с 1%, а след отказ от негова страна да си плати, цифрите в официалните данни са занижени. Марешки обаче винаги е отказвал, тъй като няма амбиции за властта и е готов веднага да си подаде оставката, за да гледа децата и внуците си.

Не искам да си плащам за фалшив пиар. Правя това, което мога да правя. Ако хората го харесват, ще продължавам да го правя за тях”, обясни той.

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 11:24, 11 авг 20

ОТ ТЕБ НИЩО НЕ ЗАВИСИ ПАТЕРИЦО!!!
ДЪРЖАТ ТЕ НА ТРУПЧЕТА С ДЕЛАТА, А МРЪДНА А ПОВЛЕЧЕ КРАК КЪМ БАНЕВИ!
ОХЛЮВ.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама