Живко Миланов влезе в треньорския щаб на "Левски"

12:35, 09 авг 20 / Спорт 25 2088 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Доскорошният капитан на "Левски" Живко Миланов става помощник треньор на отбора. Той ще бъде асистент на Георги Тодоров. Днес бившият защитник помагаше при воденето на тренировката.

В понеделник "Левски" започва новия сезон в Първа лига с домакински мач срещу "Берое".

Живко Миланов прекратява кариерата си

В края на юни 36-годишният Миланов обяви, че прекратява активната си кариера. Това се случи след мач с "Локомотив" (Пловдив), а бранителят обяви че причината е проблем с белия дроб.

Междувременно към подготовката на отбора се присъедини халфът Борислав Цонев. Той е свободен агент, след като разтрогна договора си с хърватския "Интер" (Запрешич). Цонев, който е на 25 години, е юноша на "Левски" и има 35 мача за отбора в периода 2011-2016 г.

Атанас Курдов, който няколко дни тренираше със сините, е напуснал отбора. Подготовка продължава да води Валери Божинов, който също е свободент агент, след като разтрогна с италианския "Пескара".

"Левски" се разделя с цял отбор излишни

Треньорът Георги Тодоров обясни, че в първите мачове отборът му ще трябва да компенсира с физика и дисциплина фактът, че все още не е окомплектован. "Предстои ни много работа", каза Тодоров, цитиран от „Дневник“.


Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама