Асим Адемов: Няма как да се случи промяна с омраза, с издигане на бесилки и носене на ковчези

09:25, 06 авг 20 / Политика 25 1766 Шрифт:
Автор:

Въпреки че се появиха неканени на срещата на ГЕРБ и не се държаха много прилично, аз отидох при протестиращите, за да поговоря с тях. Млади хора, които казваха, че са учили в чужбина и искат промяна. Но тази промяна с омраза, с издигане на бесилки, носене на ковчези, нарушаване правата на останалите граждани, няма как да се случи. Това заяви в социалните мрежи евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов.

"Когато бях млад на тяхната възраст, нас не ни пускаха да учим в чужбина и аз през 1990, 1996/1997 год. стачкувах именно за това те да имат възможност сега да пътуват и учат в престижни университети. Но освен изучаването на дисциплините в университетите, ще е много полезно да изучат и най-новата история на България", пише евродепутатът.

"Тогава със сигурност няма да ми твърдят, че преди 10-15 год. в България се е живеело по-добре!!! Тогава ще разберат, че исканата промяна с хора като Мая Манолова, Румен Петков, Александър Томов, Бабикяновци и всички комунисти и агенти на зловещата Държавна сигурност, няма как да се случи", допълва Адемов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама