А1 подкрепя Националната стажантска инициатива 2020 на Съвета на жените в бизнеса в България

12:59, 05 авг 20 / Общество 25 881 Антония Руменова
Снимка: А1

Водещи специалисти от А1 ще предоставят професионални обучения като част от подкрепата на компанията за програмата „Оставаме в България, защото успяваме тук“. Тя е част от Националната стажантска инициатива на Съвета на жените в бизнеса в България, която се провежда за пета поредна година и досега в нея са се включили над 10 000 младежи. Програмата е насочена към представители на поколението Z – родени между 1995 и 2005 година, които в момента са на стаж в компании, членуващи в Съвета на жените в бизнеса в България. 


Целта на Програмата е да подкрепи личностното развитие на младите хора и да им предостави допълнителни възможности да се подготвят по-добре за следващите стъпки в кариерата си. В продължение на месец и половина младите хора могат да преминат напълно безплатно през няколко професионални обучения по различни теми, водени от опитни експерти в съответната сфера.

Утвърдени експерти от А1 ще обучават стажантите на презентационни умения, подготовка и поведение при интервю за работа и други, с които младите хора ще могат да надградят своите знания и да се запознаят с различни бизнес модели в България. Сред лекторите в Програмата са и експерти от други компании, членуващи в Съвета на жените в бизнеса в България, като UniCredit Bulbank, Brenntag и други.

Чрез пряк досег до реалната бизнес среда на едни от водещите български и международни компании, младите хора ще могат да се запознаят с нови възможности за професионална реализация в различни сектори от икономиката. Тези от тях, които активно участват във всички обучения, ще получат официален Сертификат за завършена програма.


Обученията се провеждат онлайн и са с продължителност около 1,5 часа. Изданието на Програмата тази година ще започне на 10 август, а кандидатите могат да се запишат до 7 август. 

Подкрепата на А1 за Програмата на Съвета на жените в бизнеса в България е част от цялостната стратегия на компанията активно да подпомага професионалното развитие на младите хора.

Хитови заглавия сред акцентите в А1 Видеотека през август

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!