Жена обвинява бившия си съпруг в отвличане на дъщерите им

15:18, 31 юли 20 25 1913 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Майка обвинява бившия си съпруг в отвличане на двете им малки дъщери. Катерина Игнатова е публикувала шокиращ клип във "Фейсбук", на който се виждат две жени, майка и баба, и малко дете излизат през външна порта на жилищна сграда, но в същия момент към тях се втурва мъж, който се опитва да отнеме детето. Следват писъци, след което мъжът успява да отнеме малкото от жената. 

Случката се е разиграла на 30 юли, четвъртък, в 8:35 ч., според данните от охранителната камера, пише Offnews. 

От две години и половина върху мен и моите малолетни деца се упражнява домашно насилие от бившия ми съпруг Борислав и неговото семейство, без реакция от нито една институция. Показвам ви как на 30.07.2020г. в 8:30ч. сутринта, докато тръгвахме за рехабилитация с дъщеря ми, която се възстановява след инцидент, бяхме нападнати пред дома ни от главния архитект на Община Елин Пелин, „любящ“ баща и мой бивш съпруг – Борислав Бориславов Кръстев, и Андрей Цолев, които отвлякоха тригодишната ми дъщеря. Родителските права са предоставени на мен, а от два месеца той държи и не съм виждала и другата ми дъщеря на (4г.). Коментарите оставям на вас!“, пише Катерина Игнатова във "Фейсбук".

ДАЗД издирва отговорните за изоставеното на Витоша двегодишното момиченце

В същото време от районното управление на МВР в Елин Пелин потвърждават, че са получили едновременно два сигнала – от бащата и от майката. Бащата се оплакал, че не му се разрешава да вземе дъщеря си, а майката – че дъщеря им е била отвлечена.

След инцидента бащата доброволно се е явил в полицията, където заедно с майката са подписали протокол за предаване на детето по определения им режим за контакти през лятото, съобщава Darik News.

От Държавната агенция за закрила на детето се самосезираха по случая, като уточниха, че става въпрос за спорове между родители. От агенцията призова клипът да бъде свален от "Фейсбук" и да не се споделя, тъй като съдържа лични данни за детето и засяга неговите права и интереси.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама