Къде няма да има вода в София

07:15, 28 юли 20 / София 25 1585 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

На 28 юли 2020 г. (вторник), във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на ул. „Любляна“ жк. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Боряна“ от ул. „Любляна“ до ул. „Институтска“ и ул. „Институтска“ № 5.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Боряна“ ъгъла с ул. „Институтска“.

На 28 юли 2020 г. (вторник), във връзка с монтаж на спирателен кран на бул. „Вардар“ жк. „Разсадника - Коньовица“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Христо Благоев“ от бул. „Вардар“ до ул. „Михалаки Ташев“;

по ул. „Св. Тома“ от ул. „Христо Благоев“ до ул. „Алеко Туранджа“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Михалаки Ташев“ ъгъла с ул. „Христо Благоев“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама