Къде няма да има вода в София

07:00, 21 юли 20 / София 25 1919 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

На 21 юли 2020 г. (вторник), във връзка с извършване на строително-монтажни работи на ул. „Спас Соколов“ кв. „Манастирски ливади – изток“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Спас Соколов“, ул. „Васил Стефанов“ от ул. „Спас Соколов“ до ул. „Луи Айер“ и Комплекс „Елизиум“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Спас Соколов“ ъгъла с ул. „Васил Стефанов“.

На 21 юли 2020 г. (вторник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул.“Сливница“ жк. „Света Троица“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Сливница“, ул. „Габрово“, ул. „Пловдив“, ул. „Петрич“, ул. „Варна“ и бл. 3.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Пловдив“ ъгъла с ул. „Петрич“.

На 21 юли 2020 г. (вторник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул.“Кадин връх“ кв. „Подуяне“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул.“Кадин връх“, по ул. „Георги Пеячевич“ от ул. „Юндола“ до ул. „Гълъбец“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Кадин връх“ ъгъла с ул. „Георги Пеячевич“.

На 21 юли 2020 г. (вторник), във връзка с извършване на строително-монтажни работи на ул. „Витевски дол“ с. Железница се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Иглика“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Витевски дол“ ъгъла с ул. „Иглика“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, обещават от дружеството.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама