Тук-Там Кошер 2020 събира интересни хора, нови идеи и професионални възможности

16:15, 14 юли 20 25 1721 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

На 17 септември второто издание на събитието организирано от Тук-Там Кошер 2020 ще събере многообразие от хора и идеи на живо и в онлайн среда. Тук-Там Кошер е вдъхновяващо събитие за професионално развитие, създаване на полезни контакти, придобиване на нови знания и умения, достъп до най-интересните бизнеси и личности и до най-актуалната информация за живота в България.

Мотото на Тук-Там Кошер през 2020 е  Стигни далеч, остани близо“. "Целта ни е да покажем различните измерения на “близо” и “далеч”, обединявайки международни и местни компании и стартъпи, вдъхновяващи лектори и мотивирани участници. Вярваме, че човек буквално и преносно може да стигне далеч и да остане добре информиран и ангажиран с България. Ще споделим добри примери и ще покажем потенциала и успехите на българите тук и по света,” споделя Теодора Черкезова, Мениджър Събития в Тук-Там.

Събитието, което ще се проведе във формат, комбиниращ онлайн и офлайн елементи, съобразени с настоящата обстановка, предоставя достъп до 7 различни зони. Program Hive е семинарната част, в която над 30 вдъхновяващи лектори с международен опит ще провокират, мотивират и обогатят аудиторията, а българи от цял свят ще могат да я следят онлайн. Hot Hive ще даде директна връзка с едни от най-иновативните български продукти от различни индустрии, като гостите ще имат възможност да участват в сесии, в които да задават въпроси за създаването на бизнесите и утвърждаването им на пазара в България и извън граница, обясниха от неправителствената организация. 

Снимка: Тук-Там Кошер

В Buzz Hive ще се срещат професионалисти от различни сфери, които да обменят опит и контакти помежду си. В тихия кът 1:1 Hive ще има възможност за провеждане на работни срещи или поединична работа. Talent Lab е място за усъвършенстване на професионалния профил. HRS, които имат дългогодишен опит в сферата на професионалното развитие, ще съветват участниците за успешно представяне в публичното пространство, умения на бъдещето, търсене на работа в България. А Skills Lab е възможност за придобиване на нови умения чрез участие във вълнуващи и интерактивни работилници, водени от опитни обучители. Тези две зони са с ограничени места и за участие в тях има нужда от предварително записване.

Тук-Там Кошер 2020 ще даде възможност на българите с опит по света търсещи кариерно развитие в България да се срещнат с повече от 50 топ компании, предлагащи свободни позиции, насочени конкретно към българи с опит и образование в чужбина. На виртуалните и реални щандове в изложбената зала на Corporate Hive кандидатите ще провеждат разговори с представителите на фирмите в групи или насаме. Кандидати, които имат интерес могат да предоставят своите автобиографии, които да бъдат споделени с компаниите участници. Интерактивната платформа на събитието ще осигури ангажираност, сравнима с тази на живо, и ще разшири целевата аудитория до глобален мащаб. 

Медийни партньори на събитието са БНР, БТА, Bulgaria ON AIR, bTV, bTV Radio, b2b Media, Дарик радио, Инвестор.БГ, Кариери, Кафене.бг, Лицата на града, Образование и специализация в чужбина, Работа.бг, Свръхчовекът, ТопНовини, Успелите, Учи.бг.

Тук-Там Кошер 2020 ще се проведе на 17-ти септември от 10.00 часа в Интер Експо Център и онлайн. Достъпът до събитието е безплатен като се изисква задължителна предварителна регистрация

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама