Големите кавички

15:30, 06 юли 20 / Големите кавички 25 4264 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. ТОПНОВИНИ подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (29 юни - 3 юли)

Няма нито един главен прокурор досега, който да си е позволявал така свободно да изнася информация, събрана чрез СРС. Това е единственият главен прокурор. И аз не знам той какво цели – да злепостави цялата държава пред света. Това иска да направи този човек. В името на благодетеля, който го е избрал.“ Това каза бившият ръководител на Бюрото за контрол на СРС и специалист по наказателно право Бойко Рашков.

За момента прокуратурата е потъпкала принципа на следствената тайна и то безпрецедентно. Нямаме такъв период в новата демократична история на България, в който да е правено подобно нещо.

По думите му битката се води между министър-председателя и президента, а прокуратурата изпълнява ролята на политическо средство.

Не е ли само наш Ваньо този герой, в целия свят, и с това ли ще му запомним мандата на този колега? Така ли са го учили в Школата в Симеоново този човек? Там имаше много добри преподаватели, много известни учени“, коментира още юристът и добави, че не вижда основание за пълзящо увеличение на броя на лицата, спрямо които са използвани и прилагани специални разузнавателни средства.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама