Симеон Щерев: Няма нищо страшно, но трябва да се действа навреме

08:54, 26 юни 20 25 2160 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

"Ситуацията не е толкова страшна, колкото изглежда. Чувствам се добре и имах леко висока температура. През зимата изкарах грип, който почувствах доста по-тежко от този вирус. Най-важно е да се реагира навреме и да потърсите лекарска помощ”, заяви легендата на българската борба Симеон Щерев пред Нова телевизия.

И Симеон Щерев влезе в болница заради коронавируса

Той коментира и състоянието на сина си – Николай. „Той потърси лекарска помощ, едва когато вече не можеше да диша. Тренираше до последно и смяташе, че това е една обикновена настинка”, каза Щерев.

Легендата е на мнение, че синът му е направил грешка, че е продължил да тренира активно, когато е почувствал първите симптоми на заболяването.

Синът на Симеон Щерев е в тежко състояние с коронавирус

Треньорът на Русия смята, че синът му Николай се намира в ръцете на големи професионалисти. Той изказа искрени благодарности към всички лекари, намиращи се на първа линия в борбата със заразата. „Поклон пред всички лекари”, каза Щерев.

По думите на треньора, съпругата му също е имала много леки симптоми и се чувства добре. „Не усещам нищо притеснително. Чувствам се абсолютно здрав. Бил съм на много места и не знам как може да съм се заразил”, завърши Щерев.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама