Лято на хоризонта

06:30, 26 юни 20 25 1335 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Ще преобладава слънчево време, с купеста облачност в следобедните часове. Превалявания ще има на отделни места в Западна България. Ще духа слаб, в източната половина от страната - до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са между 26 и 31 градуса, в София - 26 градуса.

Над Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са между 25 и 27 градуса. Температурата на морската вода е 21-23 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

В планините ще преобладава слънчево време. След обяд ще има купеста облачност и на отделни места ще превали краткотраен дъжд. Ще духа умерен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде 19 градуса, на 2000 - около 12 градуса.

През почивните дни само в планинските райони в Западна България са възможни изолирани краткотрайни валежи. Над по-голямата част от страната ще бъде предимно слънчево, а температурите слабо ще се повишат. Вятърът ще отслабне, в неделя в много райони и ще стихне.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама