Младежки театър играе на открито за деца и възрастни през юли

12:18, 25 юни 20 / Култура 25 2059 Шрифт:
Юлиан  Тодоров Редактор: Юлиан Тодоров

Два театрални спектакъла ще се състоят на откритата сцена в парка зад НДК. Това са представленията на "Пинокио" и "Разделям двойки по домовете". Билетите за тези представления се продават онлайн и на касата на Младежкия театър, обяви директорът на Младежкия театър „Николай Бинев“ Владимир Люцканов, цитиран от БНТ.

В условията на пандемия, въпреки финансовите трудности и неудобствата на откритата сцена, трупата на театъра предвижда за лятната си програма общо 8 представления.

"Ще играем осем спектакъла през месец юли. Четири пред театър "София" или в театър "София" , зависи от времето. На 2 и 29 юли играем специални поводи с Койна Русева и Димитър Баненкин. На 11 юли играем "Норд-Ост". На 28 играем "Камъни в джобовете", което е представление на Сдружение "Арт перспектива", но с двама наши актьори - Александър Хаджиангелов и Юлиан Петров - под шапката на Младежкия театър", обясни в ефира на националната телевизия директорът на Младежкия театър Владимир Люцканов.

На сцената "Платформа А6" ще бъдат играни 4 спектакъла. На 7 и 14 юли - "Разделям двойки подомовете" от 20.00 часа - и на 12 и 19 юли - "Пинокио" от 9.00 часа.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама