Витацептин – надежда за онкоболните

09:45, 25 юни 20 25 5105 Шрифт:
Мануела Алексова Редактор: Мануела Алексова

За изключително кратък период от време Витацептин® се наложи и на родния пазар. Той е с натурална основа, изграден от биологично активните компоненти Iresine celosia и Petiveria alliacea, предназначен да работи в съдействие със стандартните медицински похвати в терапията на раковите заболявания.

Редица доктори споделят, че е основен активатор в съзряването на дендритните клетки. Ако до сега този метод се използваше за ваксини, то в последните години се използва и в борбата с коварната болест. Накратко дендритните клетки предоставят основен антиген на Т-клетките, които са част от придобития и вродения имунитет. Те заедно с B-лимфоцитите поддържат имунната памет. Разбира се, добрите впечатления не спират до тук – Витацептин® стимулира активността на имунната система, посредством увеличеното производството на НК-клетки, които са естествените убийци.

Безспорно конвенционалното лечение е от основна важност, но състоянието на организма след редица терапии е като след ядрена атака. Унищожени са раковите клетки, но същевременно и полезните бактерии и клетки, които са част от основата на имунната система.  Клетките са блокирани от огромно количество токсини и шлаки. Паразитите бързо се размножават и блокират нормалната функция на имунната система.

За докторите на дневен ред винаги е седял въпросът „Кога ще открият продукт, който да облекчава ефикасно състоянието на онкоболния, но и да подпомага за избягването на редица негативни състояния, които се пораждат по време на химиотерапията (повръщане, отпадналост, липса на апетит, гастро-естенционални проблеми, анемия и др.)?“

И сякаш някой чу въпроса им и обърна сериозно внимание на този казус! Докторите от редица български болнични заведения започнаха да предписват Витацептин®, и той много бързо оправда очакванията им.

За пациентите това се оказа благодат. Изчезнаха редица негативни симптоми, подобри се функцията на храносмилателната система, позволявайки й да усвоява хранителните вещества необходими за ревитализацията на организма и същевременно  предотвратява възможността за поява на анемия. Засилва функцията на черния дроб, като по този начин регулира чернодробните ензими и подпомага прочистването на организма от настъпилите токсини, вследствие на химио и лъчетерапията.

Несъмнено целта за създаването на Витацептин® е да подпомогне решаването на важни проблеми от глобален характер, каквито са туморните заболявания. Със своята нулева токсичност, 100% натурален състав и силно изявени антитуморни свойства Витацептин® спечели доверието на редица доказани специалисти и техните пациенти.

В България Витацептин® се предлага само в аптечната мрежа.

Виж още на medicalpharm.eu  и FB страницата на Vitaceptin ТУК.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама