Тити Папазов: Фалит на Левски все още не е изключен

18:06, 23 юни 20 / Спорт 25 2015 Шрифт:
Юлиан  Тодоров Редактор: Юлиан Тодоров

Фалит на Левски все още не е изключен. Това заяви баскетболният треньор на Левски-Лукойл и притежател на 35% от акциите на футболния Левски Константин Папазов в ефира на Дарик радио, цитиран от БГНЕС. Той изрази увереност, че това все пак няма да се случи и, че се търсят чуждестранни фондове.

Тити Папазов с поредно нарушение на пътя

„Единственото оптимистично, което мога да кажа е, че се надявам отборът да покаже характер в името на своя капитан Живко Миланов. Казах му да не избързва, защото може да имаме още един мач – надявам се това да се случи заради това, което е направил по време на кариерата си – заради това той заслужава спортен шанс. От финансова страна, разговорите продължават. Рано или късно в България ще влязат огромни фондове. Ако някой отбор може да оцелее в тази държава, това е точно този син“, каза Тити.

Клубът има лиценз за 20/21, въпросът е за догодина. Играчите показват много висок морал в тези тежки времена – без да се оправдавам, ние имаме много тежко наследство. Всички футболисти, които бяха привлечени, са подписали договори, които са само по силите на мощен финансов благодател какъвто е г-н Божков. Трябва да помислим и как ще покрием 4 млн. до края на май и вероятно около млн. за бъдещи прекратявания на договори“.

„Едно е сигурно – сега в управлението на Наско Сираков ще има пълна прозрачност. Фалит на Левски не е изключен, но вярвам, че няма да го допуснем – видяхте какви чудеса направиха феновете в последните три месеца. Аз вярвам силно в Господ и смятам, че тези усилия ще бъдат възнаградени – ако не довечера, то чрез оцеляването на клуба им. В най-тежкия период феновете бяха изцедени. Поне докато може, ще ги пазим. Те са най-сигурният бъдещ ресурс на Левски“, завърши Папазов.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама