Божков: До 10 дни ще ви представя предложението си за проекта „Българско лято“

09:15, 23 юни 20 25 1982 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Бизнесменът Васил Божков, който се укрива от родните власти в Дубай, публикува видео в профила си във Facebook, в което се обърна към всички, които през последните 10 години са били жертви на безчинства и произвол от страна на управляващите.

"Някои от вас избраха живот зад граница, други останаха в България. Някои се поддадоха на рекета и грабежите, други загубиха всичко. Всяка опозиция е купена или разбита. Унищожават културата, образованието, здравето, спорта, върховенството на закона. Разчитат на страха и упорито инвестират в отчаянието. Убеждават ви, че нямат алтернатива, защото знаят че вие сте алтернативата. Времето им свърши. Страхът им вече е видим, защото не могат да запушат устите на всички. Не могат да уплашат всеки. Знаят, че действията им вече имат противодействия. И те ще стават все по-силни и видими. И в България, и в Европа", заяви Божков.

"Промяната е неизбежна. В рамките на следващите 10 дни ще ви представя предложението си за развитие на проекта „Българско лято“, съобщи той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама