А1 подкрепя бизнес клиентите да създават приятна атмосфера в търговски обекти, хотели и ресторанти

14:14, 22 юни 20 25 1604 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

А1 предлага специализираните услуги - Бизнес телевизия и Дигитално радио, с които помага на бизнес клиентите за създаване на приятна атмосфера за посетителите и гостите лесно и удобно. Фоновата музика и телевизионното съдържание за хотели, ресторанти и търговски обекти се предоставят с права за публично излъчване, което създава сериозно улеснение за собствениците и мениджърите, съобщиха от компанията.

С двете нови бизнес услуги А1 подкрепя компаниите от сферата на туризма и услугите, които са едни от най-силно засегнатите в периода по време и след извънредното положение. С Бизнес телевизия от А1 фирмите могат да получат богат набор от ТВ програми, а с Дигитално радио - индивидуално съдържание. И двете услуги предоставят не само техническото оборудване, но и възможност за използване на музикално и ТВ съдържание с право за публично излъчване. Ключово предимство и на Бизнес телевизия, и на Дигитално радио от А1, е, че клиентите могат да използват един доставчик за основните и специализираните услуги, които използват, и да предоставят добавена стойност на потребителите си.


Снимка: CanStockPhoto

Така фирмите могат да се съсредоточат върху развитието на своя основен бизнес, без ангажимент за уреждане на правата за публично излъчване. Това им пести време и осигурява допълнително спокойствие срещу евентуални финансови и имуществени санкции от страна на Министерство на културата и доставчиците на ТВ съдържание. Бизнес телевизия и Дигитално радио от А1 се предлагат на абонаментен принцип, без да е необходимо компаниите да разполагат със специализиран персонал.

Друго улеснение за клиентите на Бизнес телевизия е, че А1 предоставя техническото решение за излъчване на сигнала, съобразено с особеностите на конкретния обект. В един хотел или ресторант, например, има възможност всеки от телевизионните приемници да излъчва различна комбинация от ТВ пакети, в зависимост от посетителите в отделните зали. А1 може да предложи и модели телевизори, специално разработени за нуждите на тези типове бизнеси, както и стандартни приемници.

Технологията, която използва услугата Дигитално радио от А1, разчита на разпространяване чрез стрийминг. Тя е достъпна чрез платформата URBO, в партньорство с Медиа 35, и не се влияе от стабилността на интернет връзката. 

Услугата Бизнес телевизия дава възможност фирмите да получат техническо обезпечаване на индивидуален за конкретния обект информационен ТВ канал. Те могат да избират от разнообразни пакети с новинарско, музикално и развлекателно ТВ съдържание. В допълнение могат да предлагат на гостите си да следят на живо мачове от УЕФА Шампионска лига, италианското първенство по футбол (Серия А), испанското първенство (Ла Лига), Копа Либертадорес, Копа Судамерикана, ATP Masters 1000 и ATP World Tour 500, ММА двубои от UFC и още много други, включени в пакета Max Sport Plus.

Услугата Дигитално радио от А1 дава възможност за създаване на собствени плейлисти и индивидуална музикална програма. Освен като приятен фон за потребителите и гостите, те могат да допринесат допълнително към бизнеса на търговските обекти чрез възможността за записи и изпъчвания на реклами или други анонси с маркетингова насоченост.

Бизнес телевизията и Дигиталното радио от А1 могат да помогнат за създаването на приятна атмосфера и в различни търговски обекти и обществени места като болници, социални заведения и други.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама